QQ登录

只需一步,快速开始

快捷登录

查看: 3643|回复: 2
收起左侧

[国外住宅] 加利福尼亚的别墅设计

[复制链接]
发表于 2016-6-13 11:27:13 | 显示全部楼层 |阅读模式

马上注册,看高清完整内容

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册  

x
In the Presidio Heights neighborhood of San Francisco, California, this warm and inviting, light-filled home was designed by John Maniscalco Architecture. The residence was originally constructed in 1949 for a prominent San Francisco family by architects Campbell and Wong. The design of the home was very forward-thinking for its time, with an open floor plan and a seamless indoor-outdoor connection to a central courtyard. However, there were some issues that needed to be addressed in the renovation process, such as increasing natural light and capturing views into the 1500 acres of open wooded parklands behind the home. The original design had a poor configuration of living spaces on the ground level and a north facing orientation which deprived the home of its full potential.
The main goal was to design a modern home for a family of four, showcasing warm and welcoming interiors with an organic feeling, inspired by the site. Additional openness was created in the interiors, while the natural beauty outside was maximized through expansive windows incorporated into the design. There is a new feeling of a country house within an urban environment. The major design change was re-arranging the footprint to bring the main living spaces onto the upper level, allowing for more opportunities to bring in natural light and maximize views.

点评

体验: 5.0 硬装: 5.0
软装: 5.0 创意: 5.0
172
体验: 5 硬装: 5 软装: 5 创意: 5
  发表于 2017-2-12 09:31

本帖被以下淘专辑推荐:

发表于 2016-6-14 09:45:41 | 显示全部楼层
很喜欢卧室的这种通透性,整面墙都是个大移门。楼梯那边只有一侧是固定的,另一侧挑空。总感觉走上去会稳么?踏步挑空的那一侧用的线做隔断么?感觉人要靠在上面也不安全。
您需要登录后才可以回帖 登录 | 注册  

本版积分规则

正在载入第

关于我们|小黑屋|MT-BBS|马蹄室内设计网 ( 粤ICP备16014787号 )

GMT+8, 2017-9-24 05:45 , Processed in 0.197167 second(s), 66 queries , Gzip On, Memcache On.

快速回复 返回顶部 返回列表